Rekrytointi

Avoimet työtehtävät

Kiinnostaako työskentely vaihtelevissa työympäristöissä, pitkäaikainen työsuhde, elämäntilanteeseesi sopivat työajat ja mukavat työkaverit?
Siivouspalvelu Puhtaax Oy on suomalainen siivouspalveluihin erikoistunut yritys. Toimintamme kasvaessa etsimme uusia työntekijöitä osaksi yli 30 ammattilaisen joukkoa. Tarjoamme palveluita kotitalouksille, yrityksille ja julkishallinnolle.

Pidämme huolta henkilöstömme työhyvinvoinnista. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja bonusjärjestelmän lisäksi hyvät työvälineet ja työyhteisön tuen. Tavoitteemme on, että työntekijämme ovat tyytyväisiä ja pitkäaikaisia. Arvojamme ovat ammattimainen työote, asiakaslähtöisyys ja luotettavuus.

Tule osaksi kasvavaa joukkoamme!

Kaikki avoimet työpaikkamme ovat nähtävillä TE-palvelujen verkkosivulla.

Hae meille!

TYÖHAKEMUS

JOB APPLICATION

Nimi puuttuu
Puhelinnumero puuttuu
Sähköpostiosoite puuttuu
Osoite puuttuu
Kiitos yhteydenotostasi!×
Jotain meni pieleen, yritä uudelleen.×

Hae työpaikkoja yllä olevalla kaavakkeella tai lähetä avoin hakemuksesi sannamaili.

Kotisiivooja

Osa-aikatyö

Meillä voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työ on pääsääntöisesti kotisiivousta, muuttosiivousta sekä ikkunanpesua yksityisasunnoissa pääkaupunkiseudulla. Teemme myös erikoissiivousta sekä yrityssiivousta. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan ja työ sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asukkaiden viihtyvyyden kannalta.

Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan tai haluat täyspäiväisen työn ammattisiivoojana. Kilpailukykyinen palkkaus, kokemuksen mukaan 10,50 €- 15,00 €, kokemusta omaaville siivoojille palkka on n. 13 € / h. Hyvät työvälineet ja mukava työyhteisö erottaa meidät kilpailijoistamme. Toimistomme sijaitsevat Helsingin Itäkeskuksessa sekä Espoon Olarissa. Työssäsi ajokortti on eduksi, muttei välttämätön.

Kuukausipalkkainen työ

Siivouspalvelu Puhtaax Oy hakee luotettavaa, ammattiaitoista, ja reipasta KOTISIIVOOJAA kuukausipalkkaiseen kokoaikatyöhön pääkaupunkiseudulle.

Edellytämme:
- Työkokemusta kotisiivouksesta
- B-ajokorttia
- Erinomaista suomen kielen taitoa

Eduksi katsotaan:
- Alan koulutus
- Työturvallisuuskortti

Tarjoamme:
- Kilpailukykyisen kuukausipalkan
- Auton siirtymisiin kohteiden välillä
- Hyvät työvälineet


Työ on pääasiassa kotisiivousta yksityisasunnoissa, joten hyvät sosiaalisen kanssakäymisen taidot ovat hyvän asiakaspalvelun perusta. Työtä tehdään pääsääntöisesti yksin, mutta osaat työskennellä myös parina tai osana työryhmää. Mukavassa työyhteisössämme on hyvä tehdä töitä.

Autot

Ota yhteyttä!

Kotisiivous
Hyväksyn tietosuojakäytännön

100 % tyytyväisyystakuu!

Suosittelemalla ilmainen kotisiivous!

Suomalainen

Olemme suomalainen perheyritys ja henkilökuntamme puhuu selkeää suomen kieltä. Ostamalla palvelut meiltä, tuet suomalaista työtä ja osaamista. Maksamme verot Suomeen.

Luotettava

Teemme mitä lupaamme. Jos et ole tyytyväinen siivousjälkeen, siivoamme uudestaan veloituksetta. Meillä on miljoonan euron vastuuvakuutus vahinkojen varalta.

Varma

Tulemme paikalle sovittuina ajankohtina ja teemme työmme sovitun mukaan. Suurin osa asiakkaista antaa meille avaimen, jotta voimme käydä siivoamassa heidän poissaollessaan.

Kotisiivous
Siivouspalvelu
Siivouspalvelut

Puheluhinnat: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Sivustolla käytetään evästeitä.